www.ibisi.es / www.entretantodigital.es

miércoles, 8 de julio de 2009

Jits del Veranu.

Jits del Veranu.

Amb la necessitat de fer ballar al poble amb melodies enganxoses i pròpies de l'estiu (altrament dit Veranu), Calaiaia (http://www.calaiaia.net) va iniciar el projecte "Jits del Veranu".

Es tracta d'un disc anual amb un promig d'11 cançons, moltes de creació Calaiaiana i d'altres, versions de temes estiuencs amb petites modificacions, marca de la casa.

Els components a l'any 2005 eren els anomenats: "Tangues", en honor a la cançó del primer disc Quiero ser tanga. A la bateria l'Ildefons Alonso, al baix Toni Vilaprinyó, a la guitarra Santi Méndez, als teclats i veu Carles Prat, a la percussió Robin Corrià i a la veu Nuska Corrià, però ja en aquell mateix any, molts més Calaiaians van col•laborar en la grabació del disc: Jits del Veranu 2005.

Aquesta manera de funcionar a fet que, any rera any i disc rera disc, més gent participés d'aquesta iniciativa i evidentment això fes augmentar la quantitat, qualitat, i la varietat d'idees.

En aquesta pàgina trobaràs tota la informació necessària per acabar posant "Els Jits del Veranu" durant aquest "istiu".

Jo el meu avi sóc: Tema tradicional americà que ens descriu els costums familiars d'aquella banda del món. A veure qui la diu més grossa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario